Как да Поръчам

Уважаеми клиенти,  можете да направите поръчка по няколко начина:
  1. Като се регистрирате и се възползвате от предимствата на регистрацията - да ни изпратите съобщение, да проследите историята на поръчките си, да платите при получаване на посочен от Вас адрес.
  2. Да се обадите на телефон 99187030- всеки делничен ден от 9:30 часа до 18:00 часа.
  3. Да отидете в магазин от посочените в раздел Магазини.
  4. Чрез поръчка на e-mail: sales@anthicosmetics.com


Доставки:
 Доставките на продуктите предлагани на нашия интернет магазин за територията на Кипър се извършват чрез куриерскa фирма TRAVEL EXPRESS
Всички цени посочени за различните продукти са крайни и в евро, но не включват разходите за куриерски услуги.
Цената на услугата за доставка е фиксирана без значение от обема и теглото за територията на Кипър.

Цената за доставка от офис до офис на Travel Express с наложен платеж е: 3.00 евро
Цената за доставка до посочен от вас адрес в рамките на Никозия със собствен транспорт е: 3.00 евро

Доставката над 40 евро е БЕЗПЛАТНА за страната!

Срок на доставка:
Обикновено в рамките на един работен ден следващ деня на Вашата заявка, ние ще предадем  поръчка Ви на куриер. Възможно най-скоро след това ние ще потвърдим това на e-mail адреса Ви или ще се свържем лично с Вас на телефона Ви за връзка, които сте ни предоставили.
В зависимост от населеното място до което поръчвате, доставката ще пристигне при Вас в рамките на до 2 (два) работни дни след като заявката Ви е била предадена на куриер и сте били известени за това по e-mail или телефон.
При пристигане на поръчката във вашия град, ще получите SMS известяване за това от куриера на номера, който сте предоставили за връзка.
Доставки не се извършват в почивните дни, както и на официалните празници.
Повече актуална информация за офисите и графика на куриерска фирма Travel Express можете да откриете на страницата им в интернет: www.travelexpress.com.cy

Рекламация и връщане на парите
Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право да предяви рекламация в срок до 7 работни дни от датата на закупуване на стоката.
Потребителят може да претендира за:
  • Връщане на продукта и възстановяване на заплатената от потребителя сума : www.anthicosmetics.com изплаща сумата, с изключение на транспортните разходи, не по-късно от 30 работни дни от датата на, която е предявена рекламацията, чрез банков превод, за което е необходимо да се посочи банка, BIC, IBAN и име на титуляр на сметка.
  • Заменяне на стоката с нова :  www.anthicosmetics.com заменя стоката в срок от 7 дни след датата на получаването й, само в случай, че тя е върната в запазена оригинална опаковка и е неизползвана. Транспортните разходи за нейното връщане си остават за сметка на клиента.
Връщане, подмяната на продукта, продуктите или възстановяването на заплатената от потребителя сума става само, ако продуктът или продуктите бъдат върнати в запазена оригинална опаковка, неизползвани и с оставени на местата им етикети.