Партньри

 

Билка Лайфстайл ООД

 

Билка Лайфстайл ООД

Следвайки неизменния стремеж на всеки човек към запазване здравето и естествената красота, както и съвременните тенденции за развитие на природосъобразна козметика, философията на компанията се гради и базира на основни принципи: Създаваме изключителна българска колекция от качествени козметични продукти, в които самите ние вярваме и харесваме! Внимателно подбираме съставките, с цел постигане на ефективност и очакван резултат, посредством баланс и хармонична синергия между уникалните качества на българските природните съставки и най-новите достижения на високите технологии! Не допускаме компромиси и сме отговорни пред потребителите си, като им гарантираме високо и стабилно качество на произвежданите продукти, осигурявайки строг контрол и стриктно спазване на изискванията и Добрата производствена практика! Стараем се да предлагаме на българските потребители високо качествени съвременни и ефективни козметични продукти на достъпна за тях цена! Не провеждаме тестове върху животни! Клиничните тестове на продуктите се извършват от пробанти, на доброволни начала – служители и потребители-фенове, под строг лекарски контрол! Градим общество от съмишленици, като инициираме и подкрепяме значими, разумни и морални социални каузи, които оказват положително влияние върху здравето, образованието и съзнанието на обществото или отделни негови членове. Нашето мото е: Запазване и развитие на естествената красота, посредством максимално използване на уникалните свойства и разнообразието, които ни предлага българската природа и съвременните научни постижения!

http://bilkalifestyle.com

 

 

Арома АД

 

Арома АД

АРОМА е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор. Повече 70% от производството на компанията е насочено към външни пазари в т.ч производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги в Англия, Франция, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и др.АРОМА има богатото продуктово портфолио и е предпочитан производител както за българския пазар, така също и за чужди фирми и големи търговски вериги по света. Предприятието произвежда широка гама хигиенни, парфюмерийни и козметични продукти с натурални съставки. През 2012 година „Арома“ продава над 12 млн. броя продукти само в България и я позиционира като N1 козметичен производител в страната.Предимството на дългогодишния си опит в производството на козметика и парфюмерия ние съчетаваме с приложението на съвременни технологии. Съвременното оборудване в цеховете и лабораториите, значимият научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство ни позволяват да предлагаме продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти.

 

 

Мексон ООД

 

Мексон ООД

МЕКСОН е компания производител на перилни и почистващи препарати, осигуряващи цялостна грижа за всекидневните потребности от хигиена и комфорт в дома и на работното място. Вече двадесет години ние работим за хората, улесняваме тяхното ежедневие и осигуряваме чистота и свежест в средата им. 

http://www.mexon.bg/bg

 

 

Булеко ООДБулеко 2000 ООД

“БУЛЕКО 2000” ООД е основана през 2000 г. и е специализирана в производството и търговията на почистващи и перилни препарати за бита и професионална употреба.
При нас работят висококвалифицирани специалисти, което гарантира високо качество на технологичните процеси, ефективна логистика и конкурентно присъствие на пазара

http://buleko2000.com

 

Фикосота Синтез ООДФикосота Синтез ООД 

Фикосота Синтез ООД е една от най-бързо развиващите се компании в България, занимава се с производство и продажба на бързооборотни потребителски стоки в няколко различни направления - детергенти и препарати за почистване на дома и дрехите и грижа за тялото, хартиени хигиенни продукти за еднократна употреба, храни. Много от марките на компанията са пазарен лидер в категорията си не само в България, но и в чужбина.
http://www.fsbrands.com

 

Хайат България Кемикъл ООД

Хайат България Кемикъл ООД е една от десетте дъщерни фирми на HAYAT HOLDING Турция. Всички продукти се отличават с високо качество, резултат от използваните качествени суровини, модерни производствени технологии и от от непрекъснатия контрол на всеки етап от производството.
http://www.hayatbg.com